At få bugt med forstoppede kloakker, toiletter, faldstammer og afløb er en kernekompetence hos Kloakrenseren. Hvis din kloak er gået i stykker eller du døjer med et tilstoppet afløb eller toilet, så har vi løsningen og værktøjerne til at fikse dit problem. En tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb skal fikses hurtigt, da der kan opstå lugtgener eller beskadigelse af kloakken. På den måde kan det hurtigt blive en meget dyrere affære.

Hos Kloakrenseren er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi har fået bugt med mange tilstoppede kloakker og afløb gennem årene. Af den grund kan du trygt ringe efter os, hvis uheldet er ude. Som kunde hos os er du garanteret et professionelt, effektivt og kvalitetsbevidst kloakarbejde.

Problemer med en tilstoppet kloak?

Er din kloak eller dit afløb stoppet, skal det normalt fjernes ved en spuling. Oplever du jævnligt tilstoppet kloak, er det ofte et tegn på, at der er noget galt i kloakledningerne. Det kan eksempelvis være i form af et brud, som kræver reparation. Som dit kloakfirma udfører vi gerne en TV-inspektion af kloakken for at finde frem til problemet. Ligeledes har vi en række samarbejdspartnere, som vi benytter os af ved større kloakopgaver. Af den grund kan du trygt overlade din kloak til os, hvor du er garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.


Som dit kloakfirma er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi også kan hjælpe ved andre rensnings-opgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med tømning af brønd, kloakservice og kloakrensning.

Vi rykker hurtigt ud ved akut tilstoppet kloak eller afløb

Skulle uheldet være ude, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Som dit kloakfirma har vi døgnvagt, hvorfor du er mere end velkommen til at ringe til os døgnet rundt ved akutte problemer på telefon 93 93 76 93.

En tilstoppet kloak eller tilstoppet afløb kan give store og dyre fugtskader i kælderen og på boligens fundament, hvorfor det er vigtigt at handle hurtigt. Hvis du opdager, at din kloak er tilstoppet bør du ringe efter et kloakfirma straks.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud på din kloakopgave. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93 eller skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk – du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Hvidovre, hvorfor vi ofte har mange kloakopgaver i København og Københavns omegn. Byder opgaven det, rykker vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.