Kloakfirma der samler på glade kunder

Skal du have lavet ny faldstamme, eller udskiftet den gamle? Vi har stor erfaring indenfor kloakering, etablering og vedligeholdelse af blandt andet faldstammer. Faldstammer er en vigtig del af dit kloaksystem, så det er vigtigt, at det er udført korrekt og holdbart, så du ikke får problemer med det i fremtiden. 

Ældre huse og lejligheder kan have faldstammer lavet i metal, hvilket ikke er standard i dag, da det har en forventet levetid på omkring 50 år. Dette betyder at mange ældre kloaksystemer kan opleve problemer med tilstopninger, utætheder, lugtgener, samt skader forårsaget af slid og tæringer. Vi udfører derfor mange renoveringer af ældre faldstammer.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er et lodret kloakrør hvor spildevand fra lejligheder og huse løber lodret ned til kloakken. Navnet kommer fra at spildevandet falder ned igennem røret. Faldstammer kommer fra både køkkenvaske, toiletter og bad. Derefter forbindes faldstammerne til den offentlige kloakken via stikrør.

Faldstamme udluftning
En faldstamme skal have udluftning tilgængeligt, så der kan udluftes inde i systemet. Grunden til dette er at toiletter, vaske, bad og andet tilsluttet kloak systemet har en vandlås, der skal sørge for at holde lugt fra kloakken væk fra boligen. Vandlåsen er et buet rør, der fanger noget af vandet, som så fungerer som et “skjold” imellem kloakken og boligen, så lugten ikke kan komme op fra kloakken. For at dette skal fungere skal der være udluftning på begge sider, så vandet kan strømme frit igennem, uden at opbygge overtryk i kloakken, som vil gøre det svært at skylde ud.
 
Autoriseret Kloakmester med styr på reglementet

Som autoriseret kloakmester med masser af erfaring indenfor faget, sikrer vi, at du får den bedste service muligt. Vi er altid opdateret omkring de regler og krav, der skal opfyldes, når man laver faldstamme. 

Fuldrens af faldstamme og pris

Vi tilbyder rensning af faldstammer og andet kloakering. Vi bruger professionelt udstyr fremstillet til at rens kloakker og faldstammer, så det bliver gjort hurtig og effektivt. 
 
Vi har mange års erfaring, og har opnået en masse erfaring til at effektivisere vores processer til fordel for dig. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skarpt tilbud til dig.

Vi er altid klar til at rådgive dig

Vi har telefonerne åbent hele døgnet, så du altid kan få fat på os, hvis du har et presserende problem eller bare vil have aftalt en tid så snart problemet opstår. 

Få et uforpligtende tilbud fra dit kloakfirma

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig som dit kloakfirma?

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93, skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk eller du kan bruge vores kontaktformular her på siden. Så giver vi et uforpligtende på din kloakopgave.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
    Indhent et tilbud