Faldstamme

Kloakfirma der samler på glade kunder

Skal du have lavet ny faldstamme, eller udskiftet den gamle? Så er du kommet til det rette kloakfirma.

Vi har mange års erfaring med kloakering, etablering og vedligeholdelse af faldstammer. Faldstammen er en vigtig del af dit kloaksystem, da den har ansvaret for at lede spildevandet sikkert ned i kloaksystemet.

Det er derfor essentielt, at arbejdet er udført korrekt og i henhold til aftalen. På den måde får du et tilfredstillende resultat og undgår problemer med det i fremtiden.

Alle vores kloakmænd har relevant kloakmesteruddannelse og modtager løbende efteruddannelse, så vi med garanti kan levere et godt resultat til dig – hver gang.

Kontakt os i dag på tlf. 93 93 76 93 eller brug vores kontaktformular. Vi står klar med den bedste rådgivning og et attraktivt uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Kloakrenseren hænger vi ikke fast i gamle forældede arbejdsteknikker, selvom vi har mange års erfaring i feltet.

Vi følger med i den teknologiske udvikling og benytter de nyeste og bedste metoder til renovering og etablering af faldstammer.

Du kan derfor altid regne med os, hvis dit hjem trænger til at få opdateret og udskiftet sin faldstamme. Vi har gennem tiden hjulpet en lang række af kunder med etablering af nye moderne kloaksystemer i deres hjem.

Mange ældre huse og lejligheder har nemlig faldstammer lavet i metal, hvilket ikke er standard i dag, da det har en forventet levetid på omkring 50 år.

Det betyder at ældre kloaksystemer, kan opleve problemer med tilstopninger, utætheder, lugtgener, samt skader forårsaget af slid og tæringer.

Vi udfører derfor ofte renoveringer af ældre faldstammer.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er et kloakrør dækket af en beskyttende stamme, som hjælper spildevandet fra lejligheder og huse, til at løbe lodret ned i kloakken.

Faldstammer forbinder hjemmets køkkenvaske, toiletter og bad, med det offentlige kloaksystem via. stikrør. Det er derfor vitalt for hjemmets funktionalitet, at kloaknettet er sundt og faldstammen fungerer korrekt.

Faldstamme udluftning
En faldstamme skal have udluftning tilgængeligt, så du undgår ubehagelige lugte fra kloakken i boligen. Den bedste metode til god faldstamme udluftning, er ved at installere en vandlås til kloaksystemet, som sørger for at holde lugte væk fra boligen.

Vandlåsen er et buet rør, der fanger noget af vandet, som så fungerer som et “skjold” imellem kloakken og boligen, så lugten ikke kan komme op fra kloakken. For at dette skal fungere skal der være udluftning i begge ender af røret, så vandet kan strømme frit igennem.

Autoriseret Kloakmester med styr på reglementet
Som autoriseret kloakmester med masser af erfaring indenfor faget, sikrer vi, at du får den bedste service muligt. Vi er altid fuldt opdateret i de nyeste regler og krav, der skal opfyldes, når man laver faldstamme.

Vi sørger for at du får en langtidsholdbar faldstamme, som du vil være tilfreds med i langt ud i fremtiden.

Fuldrens af faldstamme og pris

Vi tilbyder rensning af faldstammer og andet kloakering. Vi bruger professionelt udstyr fremstillet til at rense kloakker og faldstammer, så det bliver gjort hurtig og effektivt.

Vi har mange års erfaring og har derfor kompetencerne til at levere et effektivt stykke arbejde til dig. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt vi tilbage til dig.

Vi er altid klar til at rådgive dig

Vi har telefonerne åbne hele døgnet, så du altid kan få fat på os. Har du et presserende problem og vil have aftalt en tid med det samme, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi elsker at hjælpe kunder hver dag og få vendt deres irriterende problem til en god oplevelse.

Få et uforpligtende tilbud fra dit kloakfirma

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig som dit kloakfirma?

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93, skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk eller du kan bruge vores kontaktformular her på siden. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Vi er klar til hjælpe dig på alle ugens ugens dage, hele året rundt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.