Slamsugning

Har du brug for en slamsugning?

Er din kloak tilstoppet? Og bliver problemet ved med at vende tilbage? Så kan det være nødvendigt med en slamsugning af din kloak. Hos Kloakrenseren er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi gerne hjælper med slamsugning i i København og omegn. Vi garanterer en effektiv og professionel løsning, der virker hver gang – og vi forlader aldrig en opgave før vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Derfor kan du forvente et kvalitetsbevidst kloakarbejde, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov.

Som din kloakmand hjælper vi bl.a. også med tømning af brønd, tilstoppet kloak, kloakrensning og andre former for kloakservice.

Professionel slamsugning døgnet rundt

Hos Kloakrenseren har vi stor erfaring med slamsugning, hvorfor du er garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst kloakarbejde. Gennem tiden har vi hjulpet både private og virksomheder med utallige slamsugninger, og derfor er ingen opgaven hverken for stor eller lille for os. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Hos Kloakrenseren har vi døgnvagt, hvorfor du kan kontakte os døgnet rundt, når uheldet er ude. Så du kan akut kontakt os, når uheldet er ude. Vi rykker hurtigt ud, så problemet ikke bliver større. Du kan se vores vejledende priser på slamsugning her. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har udstyret samt den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig.

Kontakt os omkring slamsugning

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til slamsugning? Eller blot interesset i at modtage et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 93 93 76 93. Du kan også skrive til os på mail info@kloakrenseren.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Vi befinder os i Hvidovre, hvorfor vi ofte kører ud i København og resten af Storkøbenhavn.

Hvornår bruges en slamsuger

Det sker ofte at slamsugning bliver et akut opkald, fordi slamsuger ofte bruges til de opgaver, hvor der er en total stoppet kloak.

Når du ringer ind til os, laver vi en vurdering ud fra dine informationer – en vurdering omkring den bedste løsning i din situation. Således, er det ikke altid at en slamsugning er nødvendigt. En slamsuger bruges til det grovere arbejde, og når større objekter har sat sig fast og dannet forstoppelse i afløb, faldstamme eller kloakrør.

I nogle tilfælde vil vores uddannede kloakmester vurdere, at en slamsugning ikke er nødvendigt. Det kan være, en lidt billigere kloakspuling kan klare opgaven i din situation.
Så på den måde er det ikke sikkert, at en slamsugning skal bruges hver gang afløbet driller. Det kan også være vi vælge en højtryksspuling

Vi anbefaler dog, at der udføres en kloakspuling efter en slamsugning. Efter at slamsugeren har fjernet proppen i en stoppet kloak, er en spuling rigtig effektiv til at rense de sidste aflejringer og skidt på indersiden af rørene. Bliver dette siddende vil det typisk være et oplagt sted for endnu en tilstoppelse i fremtiden.

Vi kan lige så godt gøre arbejdet ordentligt, når vi er på adressen – det vil spare dig besvær og penge på den lange bane.

 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

En TV-inspektion giver ro i maven

Når vores specialiserede medarbejdere er ude på opgaven, vil vi i nogle tilfælde også anbefale en TV-inspektion af dit kloaksystem. Hvis kloakmesteren får mistanke om skader i dit rørnet kan en TV-inspektion lave en grundig visuel undersøgelse og klarlægge problemet. Vi laver kun TV-inspektioner i kloakken, når vi har vurderet omstændighederne sammen med dig som kunde.

Vi anbefaler typisk en TV-inspektion, hvis vi har mistanke om skader, og det er lang tid siden – måske aldrig – at der er lavet en på adressen. En TV-inspektion kan gøre det helt klart, hvilken type skade der er tale om, og derfor også hvilken løsning der skal bruges. Disse undersøgelser bliver i højere grad brugt i forsikringssager, fordi den er så effektiv og giver et rigtig godt indblik i problemet.

En TV-inspektion kan i mange tilfælde også spare dig rigtig mange penge ved kloakrenovationer. Både fordi du kan lokalisere skaden helt præcist, og derfor ikke grave hele indkørslen op i jagten på et bestemt rør. Men også fordi vi kan finde den bedste og billigste løsning på netop dit problem. Måske kan det klares med mere simple metoder, end at skulle skifte et kloakrør helt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.