Har du brug for en slamsugning?

Er din kloak tilstoppet? Og bliver problemet ved med at vende tilbage? Så kan det være nødvendigt med en slamsugning af din kloak. Hos Kloakrenseren er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi gerne hjælper med slamsugning i i København og omegn.

Vi garanterer en effektiv og professionel løsning, der virker hver gang – og vi forlader aldrig en opgave før vores kunder er glade og tilfredse med det endelige resultatet. Derfor kan du altid forvente et kvalitetsbevidst kloakarbejde, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov.

Som din kloakmand hjælper vi bl.a. også med tømning af brønd, tilstoppet kloak, kloakrensning og andre former for kloakservice.

Skal du bruge branchens skarpeste kloakmand til at hjælpe dig med slamsugning? Så kontakt os allerede i dag. Vi kører hele døgnet rundt, og står klar til at rykke ud til dig alle dage på ugen.

Professionel slamsugning døgnet rundt

Hos Kloakrenseren har vi stor erfaring med slamsugning, hvorfor du er garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst kloakarbejde. Gennem tiden har vi hjulpet både private og virksomheder med utallige slamsugninger, og derfor er ingen opgaven hverken for stor eller lille for os. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Hos Kloakrenseren har vi døgnvagt, hvorfor du kan kontakte os døgnet rundt, når uheldet er ude. Så du kan altid kontakte os akut, hvis du står med et problem, som er opstået pludseligt.

Vi rykker hurtigt ud til dig, så vi kan løse problemet hurtigt, og så det ikke risikerer at blive større. Du kan se vores vejledende priser på slamsugning her.

Uanset størrelsen og omfanget af din opgave skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har det rette udstyr samt den faglige viden og erfaring til at afhjælpe dig alle slags problemer inden for faget.

Kontakt os omkring slamsugning

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til slamsugning? Eller blot interesset i at modtage et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 93 93 76 93. Du kan også skrive til os på mail info@kloakrenseren.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Vi befinder os i Hvidovre, hvorfor vi ofte kører ud i København og resten af Storkøbenhavn.

Hvornår bruges en slamsuger?

Det sker ofte at slamsugning bliver et akut opkald, fordi slamsuger ofte bruges til de opgaver, hvor der er en total stoppet kloak.

Når du ringer ind til os, laver vi en professionel vurdering ud fra dine informationer – en vurdering omkring den bedste løsning for din situation. Således er det ikke altid, at en slamsugning er det nødvendige for dit problem. En slamsuger bruges til det grovere arbejde, og når større objekter har sat sig fast og dannet forstoppelse i afløb, faldstamme eller kloakrør.

I nogle tilfælde vil vores uddannede kloakmester vurdere, at en slamsugning ikke er nødvendigt. Det kan være en lidt billigere løsning som f.eks. kloakspuling, der i visse tilfælde kan løse dit problem.
Så på den måde er det ikke sikkert, at en slamsugning skal bruges hver gang afløbet driller. Det kan også være, at det er en højtryksspuling, som er den mest optimale løsning.

Vi anbefaler dog, at der udføres en kloakspuling efter en slamsugning. Efter at slamsugeren har fjernet proppen i en stoppet kloak, er en spuling rigtig effektiv til at rense de sidste aflejringer og skidt på indersiden af rørene. Bliver dette siddende vil det typisk være et oplagt sted for endnu en tilstoppelse i fremtiden.

Vi kan lige så godt gøre arbejdet ordentligt, når vi er på adressen – det vil spare dig besvær og penge på den lange bane.

Kontakt os i dag og få et god pris på slamsugning.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
  Logo PNG

  Hvad koster slamsugning?

  Hos Kloakrenseren har vi forskellige priser alt efter, hvilken kloakservice du har behov for.

  Vores pris på slamsugning varierer alt efter, hvor stort omfanget af dit problem er. Med vores mange års erfaring i branchen, har vi udført slamsugning for 100-vis af tilfredse kunder i Hvidovre og resten af København. Dermed kan vi hurtigt og effektivt udfører en slamsugning for dig til en pris, hvor alle kan være med. Vi hjælper dig også med kloakrensning, kloakservice, tømning af brønd, TV inspektion, faldstamme og stoppet kloak.

  Vi har gennem vores mange år i kloakbranchen, hjulpet en lang række af kunder med deres kloakproblemer. Vi har derfor den faglige viden og ekspertise, der skal til for at løse din opgave til perfektion. Kloakrenseren står altid til rådighed og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med en slamsugning til gode priser.

  Vi ved, hvor vigtigt det er at have en overblik over prisen på kloakydelserne, så du kan danne dig et klar billede af udgifterne ved kloakopgaven. Vi gør derfor vores bedste for at give dig en præcis overblik over vores priser her på siden, så du kan få en klar idé om, hvor meget netop din kloakservice kommer til at koste dig. Du kan se vores vejledende priser her.

  Dette gør vi, så du som kunde er sikret imod uforudsete udgifter og kan forvente et tilbud, som lever op til dine forventninger. Hvis du ønsker professionel rådgivning og en helt præcis pris på en slamsugning, anbefaler vi, at du tager kontakt til os i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

  En TV-inspektion giver ro i maven

  Når vores specialiserede medarbejdere er ude på opgaven, vil vi i nogle tilfælde også anbefale en TV-inspektion af dit kloaksystem. Hvis kloakmesteren får mistanke om skader i dit rørnet kan en TV-inspektion lave en grundig visuel undersøgelse og klarlægge problemet. Vi laver kun TV-inspektioner i kloakken, når vi har vurderet omstændighederne sammen med dig som kunde.

  Vi anbefaler typisk en TV-inspektion, hvis vi har mistanke om skader, og det er lang tid siden – måske aldrig – at der er lavet en på adressen. En TV-inspektion kan gøre det helt klart, hvilken type skade der er tale om, og derfor også hvilken løsning der skal bruges. Disse undersøgelser bliver i højere grad brugt i forsikringssager, fordi den er så effektiv og giver et rigtig godt indblik i problemet.

  En TV-inspektion kan i mange tilfælde også spare dig rigtig mange penge ved kloakrenovationer. Både fordi du kan lokalisere skaden helt præcist, og derfor ikke grave hele indkørslen op i jagten på et bestemt rør. Men også fordi vi kan finde den bedste og billigste løsning på netop dit problem. Måske kan det klares med mere simple metoder, end at skulle skifte et kloakrør helt.

  Bestil tid