Er din kloak tilstoppet? Og bliver problemet ved med at vende tilbage? Så kan det være nødvendigt med en slamsugning af din kloak. Hos Kloakrenseren er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi gerne hjælper med slamsugning i i København og omegn. Vi garanterer en effektiv og professionel løsning, der virker hver gang – og vi forlader aldrig en opgave før vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Derfor kan du forvente et kvalitetsbevidst kloakarbejde, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov.

Som din kloakmand hjælper vi bl.a. også med tømning af brønd, tilstoppet kloak, kloakrensning og andre former for kloakservice.

Professionel slamsugning døgnet rundt

Hos Kloakrenseren har vi stor erfaring med slamsugning, hvorfor du er garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst kloakarbejde. Gennem tiden har vi hjulpet både private og virksomheder med utallige slamsugninger, og derfor er ingen opgaven hverken for stor eller lille for os. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Hos Kloakrenseren har vi døgnvagt, hvorfor du kan kontakte os døgnet rundt, når uheldet er ude. Vi rykker hurtigt ud, så problemet ikke bliver større. Du kan se vores vejledende priser på slamsugning her. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har udstyret samt den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig.

Kontakt os omkring slamsugning

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til slamsugning? Eller blot interesset i at modtage et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 93 93 76 93. Du kan også skrive til os på mail info@kloakrenseren.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Vi befinder os i Hvidovre, hvorfor vi ofte kører ud i København og resten af Storkøbenhavn.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.