Om os

Kloakrenseren er et kloakfirma, som byder på mange års erfaring indenfor branchen. Gennem tiden har vi hjulpet med et stort antal af tilstoppede kloakker, afløb og toiletter, tømning af brøndetv-inspektioner og andre former for kloakserviceKloakrensning er vores kernekompetence – deraf vores navn Kloakrenseren.

Vores mange års erfaring er din garanti for, at du er i hænderne på et professionelt kloakfirma. Vi leverer resultater af høj kvalitet. Ved enhver opgave byder vi ind med vores faglige viden og ekspertise, så vi kan udføre alle kloakopgaver på mest effektiv vis.

Vi har udstyret og maskinerne til enhver kloakopgave, og vi holder os altid opdateret omkring de nyeste metoder og teknikker, så vi fortsat kan levere resultater af høj kvalitet. Vi ved, hvad din kloakopgave kræver af os.

Som dit kloakfirma er vi lokaliseret i Hvidovre, hvorfor vi ofte arbejder i København eller Storkøbenhavn. Men vi kører også gerne ud i større dele af Sjælland. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os med din kloakopgave. Gennem årene har vi hjulpet både privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Uanset størrelsen på din kloakopgave, står vi klar til at hjælpe dig.

Kloakfirma der samler på glade kunder

Hos Kloakrenseren stræber vi efter at være dit foretrukne kloakfirma, som yder verdens bedste service. Det er vigtigt for os, at vi har glade og tilfredse kunder, der ved, at de er i trygge hænder hos os. Af den grund lytter vi altid til kundens ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde kan vi i samarbejde med vores kunder, finde den helt rigtige løsning.

Som kunde hos os vil du blive mødt af en glad og smilende kloakmand, der sætter en ære i at hjælpe dig med dit kloakarbejde.

Få et uforpligtende tilbud fra dit kloakfirma

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig som dit kloakfirma?

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93, skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk eller du kan bruge vores kontaktformular her på siden. Så giver vi et uforpligtende på din kloakopgave.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Harris
“Jeg vil helt klart anbefale Kloakrenseren”
Læs mere
Jeg vil helt klart anbefale Kloakrenseren, de er yderst effektiv, de rykker ud meget hurtigt døgnet rundt! er virkelig tilfreds med den gode service jeg har oplevet. Super Søde om kl er 10 om formiddagen eller kl 3 om natten.
Leif
“PAVA-behandling”
Læs mere
Havde kæmpe problemer med kloak. 1. kloak firma kunne ikke klare opgaven, derefter prøvede jeg at ringe til kloakrenseren som kom hurtigt, efter 2 timer med spuling og MEGET grundig TV inspektion blev mit store problem løst – Jeg er MEGET taknemmelig for det grundige arbejde og udførlig rapport. Kan kun anbefale Kloakrenseren i Hvidovre – Hilsen en tilfreds kunde i Værløse.
Lone
“Super god service…”
Læs mere
Super professionelle og meget kompetente.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.