Tømning af brønd

Hos Kloakrenseren kan vil hjælpe med at tilse, tømme og rense brønde. Gennem årene har vi hjulpet med tømning af brønde for både privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Som kunde hos os er du garanteret en erfaren, professionel og smilende kloakmand. Vi kan hjælpe med tømning af alle typer brønde, såsom:

Tømning af brønd er vigtigt for vedligeholdelse af kloakken

Det er din pligt, at vedligeholde kloakledninger og brønde på din grund, hvorfor det er vigtigt at efterse husets brønde. På den måde kan du forebygge og opdage problemer såsom tilstopninger og revner, der kan stoppe afløbene, og dermed få brøndene til at løbe over.

Især nedløbsbrønde skal renses for blade, jord og andet snavs. Alt, der ender i tagrenden, vil blive skyllet ned i nedløbsbrønden og lægge sig her. Hvis der lægger sig for meget snask, kan det lukke for afløbshullet, hvilket resulterer i vandet løber over brøndens kanter. Dermed får du en stoppet brønd.

Ved at vedligeholde husets brønde undgår du at brønden løber over, som kan give fugtige ydervægge og i sidste ende føre til vandskader i både kælder og vægge inde i huset. Af den grund er det vigtigt med tømning af brønde. Hvis uheldet allerede er sket, så har Kloakrenseren stor erfaring med at fikse en tilstoppet kloak.

Du kan vælge selv at holde øje med, hvornår din brønd trænger til at blive tømt, eller vi kan finde ud af at lave en aftale, hvor vi sørger for alt det praktiske og tømmer din brønd med jævne mellemrum. Ring til os i dag, så finder vi ud af den rette løsning for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømning af brønd

Har du spørgsmål til tømning af brønd? Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93 eller skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk – det er også muligt at skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Så giver vi et uforpligtende tilbud på tømning af din brønd.

Vi holder til i Hvidovre, hvorfor vi ofte befinder os i Københavns omegn. Byder opgaven det, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

Kontakt din lokale kloakmand i dag

Hvis du vælger kloakrenseren, vil du blive mødt af en fagligt dygtig og smilende kloakmand. Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 93 93 76 93 eller sende en e-mail til info@kloakrenseren.dk, så modtager du et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tømning af septiktank

Vi udfører også tømning af forskellige typer septiktanke eller andre bundfældningstanke.

Specielt i forbindelse med septiktank tilknyttet husstande er det vigtigt at have et overblik over tankens omfang, og hvor ofte den skal tømmes.
Alt efter hvilken kommune man har adresse i, kan der være forskellige regler for, hvor ofte tanken skal tømmes.

Dette er regler som både sørger for at tanken ikke overfyldes og virker tilfredsstillende, men også at vandmiljø og natur ikke belastes unødigt med forurenende stoffer.

Som en hovedregel bør septiktanke tømmes 1 gang årligt. Dette kan dog stadig variere meget afhængigt af antal personer i huset, tankens størrelse og brugen af huset. Et sommerhus udskiller nødvendigvis ikke lige så meget spildevand som helårsboliger, da det måske står tomt flere måneder om året.

Mange kommuner har faste obligatoriske tømningsaftaler for septiktanke på bopæle – typisk årlige aftaler. Det kan forekomme, at man stadig skal bestille tømning af tanke i andre henseender – for eksempel ved sommerhuse eller til både.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få rådgivning til lige netop din situation og dine behov. Vi sender også meget gerne et gratis uforpligtende tilbud. Lad os høre fra dig, hvis tanken skal tømmes.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.