Tv inspektion

Tv inspektion af kloak

Står du og skal have lavet en tv inspektion af din kloak, så er du landet det helt rigtige sted.
Hos kloakrenseren er vi 100% uvildige, når vi laver en tv inspektion for dig.
Derfor kan vi give dig en 100% objektiv vurdering på, hvad der er galt med din kloak, og hvad der skal til for at udbedre den. Vi har valgt at specialisere os i tv inspektioner frem for at grave kloakker op.
Det betyder i praksis, at vi ikke har økonomiske interesser i andet end, at du får maksimal gennemsigtighed. Du får en 100% korrekt vurdering af omfanget på din skade.

Vi udarbejder en rapport på dine kloakproblemer

Når vi har været ude med kameraet og lavet en tv inspektion af din kloak, udarbejder vi en rapport. Her står det beskrevet sort på hvidt, hvad din kloak fejler.

Rapporten kan du kan tage med til dit forsikringsselskab, eller du kan bruge den til at indhente tilbud fra en kloakmester, hvorefter du får udført kloakservice. Så ved du, at du kun får et tilbud, der omhandler lige netop det, som din kloak rent faktisk fejler.

Det betyder at forsikringsselskabet ikke behøver stille sig på bagbenene, men bliver korrekt informeret. Kloakmesteren der efterfølgende får til opgave at udføre arbejdet, skal bare skrive et tilbud på udbedring af de skader, der er uddybet i rapporten.

På den måde er du så godt som sikret, at du ikke bliver taget ved næsen af nogen igennem processen.

90% af alvorlige kloakproblemer dækkes af forsikringen

I 90% af de kedelige tilfælde, hvor der er er brud på kloakken, dækker din indbo- eller ejerskifteforsikring udgifterne til at få udbedret skaderne på kloakken.

Det betyder, at der næsten aldrig er nogen større økonomisk byrde forbundet med at få udbedret skaderne på din kloak.

Tv inspektionen dækkes ofte også af forsikringen

Det mest normale er, at dit forsikringsselskab også dækker udgifterne til din tv-inspektion. Særligt hvis det viser sig, at der er rotteskader eller eksterne brud på kloakken.

Årsagen er, at prisen på en tv-inspektion sammenlignet med prisen på udbedring af de følgeskader gør, at det giver mening for forsikringsselskabet at betale for den.

Der er stadig enkelte forsikringsselskaber, der ikke betaler for tv-inspektion af kloakker. Langt de fleste af dem kan dog godt se fidusen i en grundig undersøgelse.

Når du har mistanke om at du har rotter

Hvis du har haft rotteproblemer, eller mistanke om rotteproblemer, så skal du have lavet en tv-inspektion af dit kloakrør hurtigst muligt.
Hvis du allerede har brud på et kloakrør, vil der være en markant større sandsynlighed for, at der kommer rotter ind – og hvis det sker, så begynder de også at skabe ravage.

Mange føler sig ret sikre på, at de ikke har rotter, fordi de har fået monteret rottespærre. Det er dog ingen garanti for, at rotterne ikke kommer på besøg.
Det kan være at rottespærret har været af dårlig kvalitet eller bare er gammelt, og at rotterne nu har fri passage.

Når først der er rotter i kloakken, så begynder de at gnave. Med en tv inspektion kan vi hurtigt og effektivt drage en konklusion på om dette er tilfældet.

Når du har generelle kloakproblemer

I almindelighed bør du få lavet en TV Inspektion, så snart du begynder at føle de første tegn på, at der er problemer med din kloak, og en slamsugning eller en kloakspuling ikke er tilstrækkeligt til at afhjælpe problemet.

Der kan være mange årsager til dette: det kan være kloakken er stoppet, der kan være brud på kloakrøret, der kan være rotteproblemer eller mange andre problemer.

Den gode nyhed er, at en TV Inspektion kan give dig en 100% afklaring på, hvad din kloak fejler, og hvad der skal til for at løse det.

Hvornår er det særligt vigtigt, at få lavet en tv-inspektion?

Hvor hurtigt skal du have lavet en TV Inspektion af kloak?

Kort sagt, så skal du have lavet en TV inspektion af din kloak hurtigst muligt.
Jo længere tid der går fra, der kommer skade på din kloak til, at du får skaden udbedret, jo voldsommere bliver omfanget af skaden.

Så kan det godt være at forsikringen betaler for skaderne. Det er bare ikke særligt fedt at skulle have gravet haven op, når nu det kunne være undgået.

I virkeligheden så er det ofte tiden der gør forskellen. Nogle gange kan du klare skader med en strømpeforing der koster 5-10.000 kroner og tager et par timer. Ellers kan du ende med at have gravet haven op og samtidig en gravko stående ved huset i uger eller måneder.

For ikke at glemme at din have formenligt nærmest vil være ubrugelig lang tid efter, at din kloak er blevet fikset.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.