Kloakservice

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Har du brug for kloakservice i Hvidovre eller omegnen? Hos Kloakrenseren står vi klar til at hjælpe dig med mange typer af kloakopgaver og services. Med vores mange års erfaring indenfor branchen og kloakservice, er du garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde. Vi har værktøjerne og ekspertisen til at ordne din kloak, hvorfor du altid er i trygge hænder hos os.

Vores kloakfirma er placeret i Hvidovre, dog befinder vi os ofte i byer København, Glostrup og Valby. Men byder opgaven det, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland. Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Ligeledes giver vi altid en konkurrencedygtig pris på din kloakopgave. Som kunde hos os, er du garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

Din kloakmand til alle typer af kloakservice i Hvidovre

Som dit kloakfirma klarer vi alle former for kloakservice i Hvidovre. Uanset størrelsen på din kloakopgave, har vi den faglige ekspertise og erfaring til at hjælpe dig. Vi har en række samarbejdspartnere, som gør os i stand til at varetage de større kloakopgaver. På den måde skal vores kunder ikke bekymre sig om processen, da vi tager os af arbejdet fra start til slut. Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi kan hjælpe med alle former for kloakservice, heriblandt:

Professionel kloakservice i Hvidovre af høj kvalitet

Hos Kloakrenseren er kunden i fokus, da vi stræber efter at være dit foretrukne kloakfirma. Derfor er du garanteret en fagligt dygtig og smilende kloakmand, der leverer resultater af høj kvalitet. Vi forlader ikke en opgave før problemet er løst og kunden er tilfreds med resultatet.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning inden for kloakservice til konkurrencedygtige priser. Vi kommer også gerne ud i et fast interval, hvor vi tjekker at alt er, som det skal være. Uanset din opgave får du en løsning, der er tilpasset dine behov.

Vi er eksperter i kloakrensning, hvorfor ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi kan bl.a. også hjælpe med:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93, skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden. Så giver vi et uforpligtende tilbud på kloakservice.

Vi holder til i Hvidovre, hvorfor vi ofte har mange kloakopgaver i København, Brøndby og Rødovre. Men vi kører også gerne ud i større dele af Sjælland.

Vedligeholdelse af kloak og afløb

Dit kloaksystem er vigtigt for os. Så vigtigt at vi glædeligt giver gode råd fra os, når vi er ude og snakke med kunderne.
Som specialiserede kloakmænd ser vi mange forskellige afløb og kloaksystemer, når vi dagligt kører ud og hjælper med forskellige opgaver angående kloakservice.

I mange situationer kan man faktisk selv gøre en stor del af arbejdet i kampen mod stoppet kloak og afløb – og det kræver sjældent ret meget besvær.

Først og fremmest rådgiver vi altid til at være fornuftig, når det kommer til dagligdagen og håndtering af dine afløb. Undgå så vidt muligt at store objekter eller madrester ryger direkte i køkkenvasken, afløb og toilet.

Undgå også at hælde pandefedt direkte i vasken, fordi det kan hjælpe til forstoppelser, når fedtet lagres og ophobes i dine kloakrør.
Det kan komme så vidt, at det eneste der virker er en professionel højtrykspuling eller slamsugning.

 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ærlig og troværdig kloakmand – udsæt kloakservice med få nemme tricks

Vores bedste råd til daglig vedligeholdelse af din vask og afløb er at hælde kogende vand og lidt sulfo i kloakafløbet 1 gang i ugen. Det er en simpel og meget hurtig måde at undgå små forstoppelser vokser sig større og større.

Yderligere er det en rigtig god idé at holde sin rist og vandlås så ren som muligt. Både i vaske og badet. I alle nyere badeafløb sidder også et filter under risten, som indsamler skidt, snavs og hår. Riste og filter skal tømmes og kan rengøres med varmt vand og sæbe.

I mange tilfælde kan man også nemt komme til vandrørene under vasken. Nyere installationer laves ofte med en nem skruemekanisme, så vandlås og rørene kan komme af. Rengør igen med varmt vand og sæbe – og eventuelt brug en flaskerenser.

Udenfor huset er det vigtigste råd, at holde din brønd og kloak fri for skidt og blade. Sørg for at få tagrender og nedløbsrør renset fri for blade i efteråret. Formålet er at undgå de mange efterårsblade ryge direkte ned i brønden og kloakken, fordi det nemt kan ophobes og stoppe kloakken.

Indhent et uforpligtende tilbud!

Ovenstående råd og vejledning til vedligeholdelse af kloak og afløb virker dog kun til en vis grad. Nogle gange er det bare nødvendigt at få lavet en grundig rensning hele vejen igennem kloaknettet – en akut kloakservice i Hvidovre.

Er der et tilbagevendende problem, kan det klarlægges med en TV-inspektion, som giver et tydeligt billede på, hvordan dit kloaksystem har det.

Ligesom vi giver folk råd og vejledning her på siden, giver vi også anbefalinger, når vi kommer ude til opgaver. Vi er kun interesseret i at kloakken har fri passage og virker til din fulde tilfredshed.

Det er vores opgave at sørge for, du ikke skal være nervøs over kloakken, men derimod kan sove trygt, vidende at vi har styr på arbejdet

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.