Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Har du brug for kloakservice? Hos Kloakrenseren står vi klar til at hjælpe dig med mange typer af kloakopgaver og services. Med vores mange års erfaring indenfor branchen og kloakservice, er du garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde. Vi har værktøjerne og ekspertisen til at ordne din kloak, hvorfor du altid er i trygge hænder hos os.

Teamet hos Kloakrenseren består af udlærte fagmænd, der hver dag yder deres absolut bedste for at levere en god service og holdbare løsninger. Vores professionelle kloakmænd er kompetente og erfarne fagfolk der arbejder med et smil på læben. Vores fornemmeste mål er at gøre vores kunder tilfredse. Derfor gør vi altid vores bedste for at udfører kloakarbejde af højkvalitet, med en dertil høj service.

Vores kloakfirma er placeret i Hvidovre, dog befinder vi os ofte i byer København, Glostrup og Valby. Men byder opgaven på det, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland. Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Ligeledes giver vi altid en attraktiv og konkurrencedygtig pris på din kloakopgave. Som kunde hos os, er du garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

Din kloakmand til alle typer af kloakarbejde

Som dit fortrukne kloakfirma klarer vi alle former for kloakservice. Uanset størrelsen på din kloakopgave, har vi den faglige ekspertise og erfaring til at hjælpe og rådgive dig. Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere, som gør os i stand til at varetage de større kloakopgaver. På den måde skal vores kunder ikke bekymre sig om processen, da vi tager os af arbejdet fra start til slut. Vi arbejder både for private kunder, erhvervsdrivende kunder og offentlige institutioner.

Vi kan hjælpe med alle former for kloakservice, heriblandt:

Professionel kloakservice af høj kvalitet

Hos Kloakrenseren er kunden i fokus, da vi stræber efter at være dit foretrukne kloakfirma. Derfor er du garanteret en fagligt dygtig og smilende kloakmand, der leverer resultater af høj kvalitet. Vi forlader ikke en opgave før problemet er løst og kunden er tilfreds med resultatet.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning inden for kloakservice til konkurrencedygtige og  attraktive priser. Derudover kommer vi også gerne ud i et fast interval, hvor vi tjekker at alt er, som det skal være. Uanset din opgave får du en holdbar løsning, der er tilpasset dine behov og forventninger.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kloakrenseren står altid klar til at hjælpe dig med dit kloakproblem. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93 eller skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dkDu er kan også kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden, udfyld blot relevante informationer og en kort beskrivelse af din kloakopgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige og attraktive priser på din kloakopgave.

Vores kontor er beliggende i Hvidovre, hvorfor vi ofte dækker mange kloakopgaver på området. Men vi tilbyder vores kloakservice i København, Rødovre og Brøndby, og kører også gerne ud til større dele af Sjælland.

Vedligeholdelse af kloak og afløb

Dit kloaksystem er vigtigt for os. Så vigtigt at vi glædeligt giver gode råd fra os, når vi er ude og snakke med kunderne.

Som specialiserede kloakmænd ser vi mange forskellige afløb og kloaksystemer, når vi dagligt kører ud og hjælper med forskellige opgaver angående kloakservice.

I mange situationer kan man faktisk selv gøre en stor del af arbejdet i kampen mod stoppet kloak og afløb – og det kræver sjældent ret meget besvær.

Først og fremmest rådgiver vi altid til at være fornuftig, når det kommer til dagligdagen og håndtering af dine afløb. Undgå så vidt muligt at store objekter eller madrester ryger direkte i køkkenvasken, afløb og toilet.

Undgå også at hælde pandefedt direkte i vasken, fordi det kan hjælpe til forstoppelser, når fedtet lagres og ophobes i dine kloakrør.
Det kan komme så vidt, at det eneste der virker er en professionel højtrykspuling eller slamsugning.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
  Ærlig og  troværdig kloakmand - udsæt kloakservice med få nemme tricks

  Vores bedste råd til daglig vedligeholdelse af din vask og afløb er at hælde kogende vand og lidt sulfo i kloakafløbet 1 gang i ugen. Det er en simpel og meget hurtig måde at undgå små forstoppelser vokser sig større og større.

  Yderligere er det en rigtig god idé at holde sin rist og vandlås så ren som muligt. Både i vaske og badet. I alle nyere badeafløb sidder også et filter under risten, som indsamler skidt, snavs og hår. Riste og filter skal tømmes og kan rengøres med varmt vand og sæbe.

  I mange tilfælde kan man også nemt komme til vandrørene under vasken. Nyere installationer laves ofte med en nem skruemekanisme, så vandlås og rørene kan komme af. Rengør igen med varmt vand og sæbe – og eventuelt brug en flaskerenser.

  Udenfor huset er det vigtigste råd, at holde din brønd og kloak fri for skidt og blade. Sørg for at få tagrender og nedløbsrør renset fri for blade i efteråret. Formålet er at undgå de mange efterårsblade ryge direkte ned i brønden og kloakken, fordi det nemt kan ophobes og stoppe kloakken til.

  Ovenstående råd og vejledning til vedligeholdelse af kloak og afløb virker desværre kun til en vis grad. Over en længere periode ophober skidt og slam sig, og derfor kan det nogle gange bare være nødvendigt at få lavet en grundig rensning hele vejen igennem kloaknettet – en akut kloakservice.

  Er der et tilbagevendende problem, kan det klarlægges med en TV-inspektion, som giver et tydeligt billede på, hvordan dit kloaksystem har det.

  På samme måde som når vi giver besøgende her på siden gode råd, så giver vi også rådgivning og anbefalinger, når vi kommer ud til vores kloakopgaver. Vores største mål og prioriteter er at sørge for at der er fri passage i kloakken og virker til din fulde tilfredshed.

  Hos Kloakrenseren er din tilfredshed vores fornemmeste mål og vi gør vores bedste for at kunne være dit fortrukne kloakfirma. Det er vores opgave at sørge for, du ikke skal være nervøs over kloakken, men derimod kan sove trygt, vel vidende om at Kloakrenseren har styr på kloakopgaven.

  Hvor meget koster kloakservice? - Få et overblik over vores priser her

  Hos Kloakrenseren har vi forskellige priser alt efter, hvilken kloakservice du har behov for. Vores priser på kloakservice varierer fra opgave til opgave og prisen er derfor afgørende, om du skal have udført en kloakrensning, slamsugning, udtømning af brønd, eller om du skal have hjælp til en tilstoppet afløb eller kloak.

  Vi har gennem vores mange år i kloakbranchen, hjulpet en lang række af kunder med deres kloakproblem. Vi har derfor den faglige viden og ekspertise, der skal til for at løse netop din kloak opgave. Kloakrenseren står altid klar til hjælp og rådighed, og rykker hurtigt ud for at hjælpe dig med dit kloakproblem.

  Vi hos Kloakrenseren ved, hvor vigtigt det er at have en overblik over prisen på kloakydelserne, så du hurtigt kan danne dig et klar billede af udgifterne ved kloakopgaven. Vi gør derfor vores bedste for at give dig en præcis overblik over vores priser her på siden, så du kan få en klar idé om, hvor meget netop din kloakservice kommer til at koste dig.

  Dette gør vi, så du som kunde er sikret imod uforudsete udgifter og kan forvente et tilbud, der lever op til dine overensstemmelser og forventninger. Skulle du stadig være i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere på en pris.

  Vi har sammensat en vejledende prisliste over vores forskellige kloakservices, som vi tilbyder. Vores professionelle og erfarne kloakmænd kan bl.a. hjælpe dig med:

  Alle vores priser er pr. time og inkl. moms og er ekskl. Olie / Vand / Miljøtillæg / Aflæsningsafgift.

  Kunne du tænke dig, at høre nærmere på en præcis pris, så er du meget velkommen til at kontakte os over telefonen på:  93 93 76 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden med en kort beskrivelse af din kloakopgave.

  Vi udarbejder altid et gratis og uforpligtende tilbud på din kloakopgave og bestræber os på at svare din henvendelse hurtigst muligt.

  Bestil tid