Stoppet kloak

At få bugt med tilstoppede kloakker, toiletter, faldstammer, køkkenvask og afløb er en kernekompetence hos Kloakrenseren. Hvis din kloak er gået i stykker eller du døjer med et stoppet afløb eller toilet, så har vi løsningen og værktøjerne til at fikse dit problem. En tilstoppet kloak, stoppet køkkenvask eller afløb skal fikses hurtigt, da der kan opstå lugtgener eller beskadigelse af kloakken. På den måde kan det hurtigt blive en meget dyrere affære.

Hos Kloakrenseren er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi har fået bugt med mange stoppede kloakker og afløb gennem årene. Af den grund kan du trygt ringe efter os, hvis uheldet er ude. Som kunde hos os er du garanteret et professionelt, effektivt og kvalitetsbevidst kloakarbejde.

Problemer med en stoppet kloak?

Er din kloak, køkkenvask eller afløb stoppet, skal det normalt fjernes ved en spuling. Oplever du jævnligt stoppet kloak, er det ofte et tegn på, at der er noget galt i kloakledningerne. Det kan eksempelvis være i form af et brud, som kræver reparation. Som dit kloakfirma udfører vi gerne en TV-inspektion af kloakken for at finde frem til problemet. Ligeledes har vi en række samarbejdspartnere, som vi benytter os af ved større kloakopgaver. Af den grund kan du trygt overlade din kloak til os, hvor du er garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

Som dit kloakfirma er vi eksperter i kloakrensning, hvorfor vi også kan hjælpe ved andre rensnings-opgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med tømning af brønd, kloakservice og kloakrensning.

Som kloakmestre hører vi ofte folk være stressede i en situation med et stoppet afløb i badet eller køkkenvasken. Når tingene virker tænker, man ikke så tit over, hvad man skal gøre i situationen, hvor vandet for eksempel løber op i af vasken. Heldigvis har vi mange års erfaring og kan hjælpe i akutte situationer.

Vi rykker hurtigt ud ved akut stoppet kloak eller afløb

Skulle uheldet være ude, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Som dit kloakfirma har vi døgnvagt, hvorfor du er mere end velkommen til at ringe til os døgnet rundt ved akutte problemer på telefon 93 93 76 93.

En tilstoppet kloak, køkkenvask eller stoppet afløb kan give store og dyre fugtskader i kælderen og på boligens fundament, hvorfor det er vigtigt at handle hurtigt. Hvis du opdager, at din kloak er stoppet bør du ringe efter et kloakfirma straks.
Det kan både være køkkenvasken, afløb eller toilettet der driller. Det er bare vigtigt at gøre noget ved problemet, så det ikke udvikler sig.

Fornuftig pris til stoppet kloak

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud på din kloakopgave. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 93 76 93 eller skrive til os på e-mail info@kloakrenseren.dk – du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Hvidovre, hvorfor vi ofte har mange kloakopgaver i København og Københavns omegn. Byder opgaven det, rykker vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Stoppet toilet

Et stoppet toilet eller afløb kan være et rent mareridt under nogen omstændigheder. Er tilfældet ude så stol trygt på, at vi klarer opgaven hurtigt, effektivt og med minimale gener.

Et toilet kan stoppes på mange forskellige måder. Det kan enten være fra uønskede store objekter, der er smidt direkte i kummen, men det kan også være pga. af en tilstoppelse i selve kloaksystemet eller faldstammen. De værste tilfælde sker oftes, hvis der bliver smidt bleer, køkkenrulle eller andet affald i kummen.

Når du står med et stoppet toilet vil det i langt de fleste tilfælde løse sig selv efter kort tid.
Papiret opløses og vandet falder stille og roligt igen.
Det kan hjælpe at efterskylle med en spand varmt vand, der efterfølgende hældes hurtigt i toilettet.
Det kan forhåbentlig fjerne den dannelse af prop der måtte være.

En sidste udvej er selvfølgelig at få lavet professionel kloakservice. Så ved du at kummen og kloakken virker optimalt igen.
Du er meget velkommen til at ringe til os.
Vi kan guide dig over telefonen, og i nogle tilfælde kan du måske klare situationen selv.

Vi tror på en ærligt og troværdig service – så du også ringer til os næste gang tilfældet er ude

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.