Kloakrensning på Amager

Vi tilbyder kloakrensning på Amager. Så har du et tilstoppet toilet eller kloak, så rykker vi ud alle
døgnets 24 timer.

Hos Kloakrenseren lever vi for at gøre det ekstra for kunden.
Vi stræber efter at yde den bedste service overfor vores kunder, mens vi løser
deres problemer. Så har du problemer med en tilstoppet kloak, afløb eller
toilet, så står vi klar hele døgnet med erfarne og kompetente medarbejdere.
Og med vores topmoderne værktøjer, så er vi klar til at løse ethvert problem du har.

Vi har igennem årene ordnet et utal af tilstoppet kloakker, afløb og toiletter. Det har gjort vi har opbygget en stor erfaring med alle slags opgaver, både store og små. Derfor klarer vi enhver opgave eller problem du har, og vi gør det med et smil.

Kloakrensning på hele Amager

Som din lokale kloakmand på Amager, så har vi mange års erfaring med
kloakrensning og højtryksspuling, og vi har specielt stor erfaring på Amager.

Pris og kvalitet hænger næsten altid sammen, men hos Kloakrenseren mener vi, at et god stykke arbejde og god service ikke skal koste ekstra. Få en kloakmester der ikke går på kompromis med kvaliteten, også selvom priserne er i bund.

Du kan se mere om vores priser her.

Vi er eksperter i kloakrensning, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi kan bl.a. også hjælpe med:

God service er vigtigt

Hos Kloakrenseren anstrenger vi os for at være dit fortrukne kloakfirma på Amager.

Det er vigtigt for os at servicen er i top. Vi lytter til dit problem og dine behov, vi byder ind med rådgivning, så vi sammen finder den bedste løsning for dig og din kloak. Vi forlader ikke en opgave før den er løst og du er tilfreds med resultatet. Det er vigtigt for os, at du føler du er i gode hænder, når du lader os hjælpe med at løse dit problem.

Hør mere og få gratis rådgivning

Hvis du lader Kloakrenseren hjælpe dig med dit problem, vil du blive mødt af en fagligt dygtig og smilende lokal kloakmand.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 93 93 76 93 eller sende en e-mail til info@kloakrenseren.dk, så modtager du et uforpligtende tilbud allerede i dag!. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kloakrensning & slamsugning

Kloakrensning og slamsugning kan være mange forskellige ting. Som navnet også hentyder til, så er den normale betydning at dit kloaksystem, faldstamme og afløb bliver renset for snavs, fedt og andre ting der kan stoppe din kloak til.

Hvis dit toilet eller afløb er tilstoppet, kan det føre til lugtgener eller hvis du lader det stå på længe, så kan det beskadige dine kloakrør.

Der kan således både være tale om indgreb som kloakspuling eller slamsugning, men vi kommer med vejledning og rådgivning til netop dit kloaksystem.

Specielt kloakspuling er en opgave vi udfører på daglig basis, så vi kan hurtigt og effektivt tilgå opgaven med vores specialiserede udstyr.

Vi skaden skulle ske kan vi hurtigt rykke ud til akutte opgaver døgnets 24 timer.

Ring til os med det samme for en tidsbestilling.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

En grundig rensning sparer dig for ekstra omkostninger og besvær

I nogle tilfælde kan det vise sig, at en kloakrensning går en smule dybere end bare i selve toilettet eller vandlås.

Men det er heldigvis ingen sag med professionelt udstyr.
Ved en kloakspuling eller slamsugning kan vi også nå tilstoppelser i selve kloakrørene eller rense faldstammen.

Afgørende er at man sørger for at takle problemerne inden, eller når, de opstår. Små tilstoppelser kan hurtigt blive til flere og i sidste ende skade dine kloakrør – og så bliver det kun endnu dyrere og mere besværligt.
Derfor er det vigtigt, at du får tjekket, kloakspulet eller slamsuget, når du oftere begynder at opleve tilstoppelser i afløb, toilet og køkkenvask.

Afhjælp selv problemet

Der findes mange forskellige nyttige tips og tricks til, hvordan du selv kan forebygge stoppet afløb, eller i hvert fald udsætte kloakrensninger.

Først og fremmest kan sund fornuft hjælpe i første omgang – undgå at smide store objekter i toilettet, hæld ikke pandefedt i vasken og rens dit afløbsfilter engang imellem.

Vi giver mange flere konkrete tips til, hvordan du kan rense og forebygge stoppet vask og afløb på vores side om kloakservice.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.