Vi tilbyder professionel kloakservice og kloakrensning i hele København & Hovedstadsområdet.

Hos os vil vi nemlig gøre dét ekstra for kunden, da vi stræber efter at være din foretrukne kloakrenser. Hvis du har problemer med en tilstoppet kloak, afløb eller toilet, så står vi klar med vores værktøjer og glade humør, så vi kan få løst dit problem. 

Vi byder på erfaring, hvor vi gennem årene har fået bugt med et stort antal af tilstoppede kloakker, afløb og ikke mindst toiletter. Derfor kan du forvente en erfaren og professionel kloakmand, der udfører enhver opgave med et smil på læben.

Kloakrensning i hele København

Som din lokale kloakmand byder vi på mange års erfaring med kloakrensning, kloakservice og højtryksspuling.

Vi ved, at en tilstoppet kloak, der ikke fungerer optimalt, kan være en stor frustration. Derfor arbejder vi hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi tilbyder også kloakrensning Frederiksberg, kloakrensning Vanløse, kloakrensning Hvidovre og mange andre omkring liggende byer.

Du kan se mere om vores priser her. 

Vi er eksperter i kloakservice og kloakrensning, hvorfor ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi kan bl.a. også hjælpe med:

Kloakrensning til tiden

Hos Kloakrenseren stræber vi efter at være dit foretrukne kloakfirma i København. Det er vigtigt for os, at kunden ved, at de er i trygge hænder samt bliver glade og tilfredse for resultatet af vores arbejde. Af den grund forlader vi ikke en opgave før problemet er løst samt kunden er glad og tilfreds. Vi lytter altid til kundens behov, men vi kommer altid med vores råd og erfaring. 

Hør mere og få gratis rådgivning

Hvis du vælger Kloakrenseren, vil du blive mødt af en fagligt dygtig og smilende lokal kloakmand. Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 93 93 76 93 eller sende en e-mail til info@kloakrenseren.dk, så modtager du et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde allerede i dag!. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kloakrensning i København

Kloakrensning og kloakservice kan afdække forskellige opgaver – i både private og erhvervs sammenhæng. Som navnet også indikerer er den generelle betydning at dit kloaksystem, faldstamme, afløb osv. bliver renset, så der igen er fri adgang for spildevandet til kloakken. Som sagt er det mange forskellige ting, derfor skal jeg se på opgaven, før jeg kan fortælle hvad der skal bruges. 

Der kan således både være tale om indgreb som kloakspuling eller slamsugning, men også en generel vejledning og rådgivning til netop dit kloaksystem. Specielt kloakspuling er en opgave vi udfører på daglig basis, så vi kan hurtigt og effektivt tilgå opgaven med vores specialiserede udstyr.

Vi kan samtidig også hurtigt rykke ud til både akutte og planlagte opgaver.

Ring til os med det samme for en tidsbestilling.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
    Forebyg problemet med stoppet afløb

    Der findes mange forskellige nyttige tips og tricks til, hvordan du selv kan forebygge stoppet afløb, eller i hvert fald udsætte kloakrensninger.

    Først og fremmest kan sund fornuft hjælpe i første omgang – undgå at smide store objekter i toilettet, hæld ikke pandefedt i vasken og rens dit afløbsfilter engang imellem.

    Vi giver mange flere konkrete tips til, hvordan du kan rense og forebygge stoppet vask og afløb på vores side om kloakservice.

    Bestil tid